Segway Tour door Utrecht

Binnenstad Tour

Ontdek de charme van Utrecht op een Segway. Verken de historische binnenstad, bezoek het plein Neude of volg de sfeervolle Oudegracht richting de imposante Domtoren. Bewonder de smalle straatjes en de historische gebouwen rondom de Dom. Bezoek het Centraal Museum en het Spoorwegmuseum in de gezellige wijk Museumkwartier of verken de groene kant van Utrecht met een route langs prachtige parken, zoals het Wilhelminapark, Griftpark, Noorderpark Ruigenhoek en Lepelenburg.

Binnenstad Tour

Forten Tour

Je kunt ook een route kiezen die je langs de verschillende forten brengt die Utrecht rijk is. Deze forten maken deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een verdedigingslinie die werd aangelegd in de 19e eeuw om het westen van Nederland te beschermen tegen vijandelijke invallen. Ontdek de forten zoals Fort aan de Klop, Fort Blauwkapel, Fort de Gagel, Fort Ruigenhoek en combineer de geschiedenis van Utrecht met een prachtig uitzicht op het omringende landschap.

 

Forten Tour

Alles kan, want bij Segway City Tours Utrecht bepaal jij wat je gaat doen. Wij zorgen voor de professionele begeleiding en de Segway zorgt ervoor dat je overal komt.

Dus wil jij liever een tour op maat. Dan gaan wij dat regelen. Zo kun je andere activiteiten combineren met het rijden op een Segway, of kunnen we een tussenstop maken bij je favoriete café. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Boek al een Segway tour vanaf 99,-!